Waar liggen onze projecten

Waar ligt Ruchika?

Ruchika ligt in de stad Bhubaneswar, de hoofdstad van de provincie Odisha.
Odisha ligt in het oosten van India. Tot 2011 heette Odisha nog Orissa, de naam die door de Engelse bezetters aan de provincie werd gegeven.

Odisha is een grote provincie in het Noord-Oosten van India. Het is ongeveer 4,7 keer groter dan België. De provincie telt 44 miljoen inwoners. Het is ook één van de armste provincies van India en kent nagenoeg geen toerisme. In Odisha wonen: 94.35% Hindoes, 2.44% Christenen, 2.07% Moslims, 1.14% anderen. In de hoofdstad Bhubaneswar wonen bijna 900.000 mensen.

Waar ligt Tara project?

Tara projects bevindt zich in Delhi, in het noorden van India.
Delhi is de hoofdstad van India. Er wonen in Delhi meer dan 12 miljoen mensen, het is de 3de grootste stad in India, na Mumbai en Kolkata. In Delhi spreken de meeste mensen Hindi, maar respectievelijk 6 en 7 procent van de inwoners spreken Urdu en Punjabi.  Delhi is het belangrijkste economische centrum van Noord-India. Het is ook het politieke centrum, je vindt hier het Indiase parlement.

Waar liggen OfERR en National Domestic Workers Movement?

OfERR en NDWM liggen in de stad Chennai, in het zuiden van India, aan de baai van Bengalen. Chennai , dat vroeger Madras heette, is de hoofdstad van de provincie Tamil Nadu. Er wonen 6,7 miljoen mensen.  Er wordt voornamelijk Tamil gesproken. Een taal die ze gemeenschappelijk hebben met de Sri Lankese vluchtelingen die er wonen. Het is het 4de grootste economische centrum in India, met nadruk op de automobielindustrie, software en hardware-ontwikkeling, de bankwereld en gezondheid.